Inscriu-te al COTPC

Dades personals

Camp requerit *
Camp requerit *
Camp requerit *
Camp requerit *
Camp requerit *

* Camp requerit

Dades sobre el congrés

Allotjament

El congrés oferirà allotjament gratuït a totes aquelles persones inscrites que ho sol·licitin. L’allotjament serà en cases particulars d’altres assistents al congrés que visquin a Barcelona ciutat o rodalies. L’objectiu d’aquesta iniciativa és facilitar la participació de gent que viu lluny de Barcelona (p.ex. assistents de les Illes, País Valencià, etc.) i incentivar el contacte entre els ornitòlegs dels diferents territoris.

Si vius a Barcelona o rodalies i vols col·laborar amb aquesta iniciativa, cal que indiquis el nombre de persones que pots allotjar.
50% de descompte de la quota d'inscripció per a tots aquells que finalment allotgin altres assistents. Per a més informació contacta amb la secretaria del congrés:  
Si vius lluny de Barcelona i vols aprofitar aquesta opció d’allotjament cal que ho indiquis aquí. Per a més informació contacta amb la secretaria del congrés:  

Tallers

Escull fins a tres de les opcions disponibles. L’oferta de tallers del congrés es definirà en base a les respostes rebudes fins al 22 de maig. El programa final de tallers es farà públic l'1 de setembre, moment en què s’obrirà el termini per apuntar-s’hi des d’aquesta mateixa web.

Sopar del congrés

El dissabte 13 d'octubre tindrà lloc el sopar oficial del congrés. És opcional i el seu preu són 25€ que s'afegiran al pagament que facis a continuació si tries assistir-hi.